IZVIĐAČKA KARTICA

Što je klub prijatelja izviđača?

Klub prijatelja izviđača okuplja i povezuje sadašnje i bivše izviđače, ali i sve one koji podržavaju Izviđački pokret, bez obzira jesu li ikada bili izviđači. Članstvo u klubu pruža Vam mogućnost da ponovno budete dio velike svjetske izviđačke obitelji, ali i da osobno, barem na simboličan način, pomognete djeci i mladima u Hrvatskoj da provedu slobodno vrijeme u zdravom, prirodnom i poticajnom okruženju.

Zašto se učlaniti?

Članovi kluba imaju različite pogodnosti – korištenje popusta na razne proizvode i usluge koje nudi Klub u suradnji s mnogobrojnim sponzorima i partnerima (od ugostiteljskih objekata, do sporta, kulture, zabave, edukacije), te mogućnost sudjelovanja u raznim aktivnostima i druženjima.

Tko se može učlaniti?

IZVIĐAČI – Izviđači učlanjenjem u Savez izviđača Hrvatske, odnosno nakon uplate godišnje članarine, automatski na mail adresu dobivaju poseban kod za prijavu u Klub prijatelja izviđača kojim ostvaruju popuste NEIZVIĐAČI – Nisi izviđač/ica , no svejedno želiš podržati izviđački pokret u Hrvatskoj? Klub prijatelja izviđača otvoren je za sve koji podržavaju razvoj i neformalnu edukaciju mladih u prirodnom i zdravom okruženju, te omogućuju „STVARANJE BOLJEG SVIJETA“, glavnog izviđačkog mota. Simboličkim doprinosom možeš biti dio bogate izviđačke obitelji, koristiti sve pogodnosti izviđačke kartice popusta, te sudjelovati u različitim aktivnostima i događajima.

Proces učlanjenja

Proces učlanjenja u Klub je jednostavan – klikom na „Postani član“ biraš kategoriju (izviđači/ostali), te upisuješ tražene podatke. Nakon submita upisuješ podatke o uplati, te po izvršenoj uplati na mail adresu dobivaš personaliziranu digitalnu karticu za popuste. Godišnja članarina iznosi 200 kuna. Svaki član po uplati članarine dobiva iskaznicu i poklon

PODACI O UPLATI

 

Žiro račun (Account number) 1135113578
Banka: Raiffeisenbank Hrvatska
IBAN: HR5824840081135113578
SWIFT code: RZBHHR2X
OIB 65717062076