IZVIĐAČKA KARTICA

POSTANI PARTNER

U program izviđačke kartice popusta koju izdaje Klub prijatelja izviđača  uključen je niz partnera davatelja popusta. Članovi Kluba nalaze posebne pogodnosti u mreži partnera i ostvaruju popuste, dok kartica partnerima osigurava novi kanal prodaje i dodatno oglašavanje proizvoda i usluga. Naš cilj je kreiranje inovativnog prodajnog kanala koji će spojiti korisnike Kartice s poslovnim subjektima i predstaviti Vašu tvrtku na najučinkovitiji način.

Zajamčena ciljana skupina

Jamčimo kako će popusti i pogodnosti koje nudite uz Izviđačku karticu popusta biti dostupne na korištenje isključivo korisnicima kartice, odnosno članovima Kluba prijatelja izviđača (svi izviđači aktualni članovi Saveza izviđača Hrvatske i neizviđači, odnosno sve osobe koje podupiru izviđački pokret u Hrvatskoj i članovi su Kluba prijatelja izviđača). Na fizičkoj i digitalnoj inačici kartice popusta nalaze se podaci o korisniku kartice i rok valjanosti iste.

Financijska korist

Partnerima je osigurano besplatno prezentiranje i promocija proizvoda i usluga na stranici Kluba prijatelja izviđača i Zaklade izviđačkog prijateljstva, te putem interne komunikacije s našim članovima i nema financijskog rizika od gubitka uloženih sredstava. Kako bi ponuda privukla što veći broj korisnika Kartice, partneri su pozvani ponuditi stalni popust ili drugu vrstu pogodnosti koje definiraju samostalno u skladu s financijskim mogućnostima i marketinškim interesom tvrtke. Međusobni odnos sa partnerom regulira se ugovorom o poslovnoj suradnji.

Inovativna promidžba

Partner se oglašava na službenim stranicama Zaklade izviđačkog prijateljstva i Kluba prijatelja izviđača na kojima su uz logo tvrtke navedene i osnovne informacije tvrtke (adresa, web, kategorija, tip pogodnosti), što omogućava veću efikasnost marketinga svakog pojedinog partnera. Preglednost je postignuta i kategorijskom i geografskom mapiranju partnera što omogućava lakše snalaženje korisnika. Cilj nam je u što većoj mjeri povezati korisnike kartice i poslovne partnere radi obostrane koristi.

Pišite nam ! Otvoreni smo za kreativne prijedloge

Poslovna suradnja ne mora biti ograničena na promidžbenu ponudu proizvoda i usluga, dodatna suradnja koja pospješuje povezanost i povjerenje može se ostvariti putem različitih susreta, druženja, radionica, teambuildinga i sličnih aktivnosti s izviđačima i izviđačkim udrugama u RH putem Vaše tvrtke. Otvoreni smo za kreativne prijedloge koji će pospješiti i upotpuniti suradnju, te putem kojih će Vas naši članovi bolje upoznati.

Kontaktirajte nas na info@zaklada.scouts.hr ili putem telefona 099 5460 643.